Αναρτήσεις Ιστοσελίδας

Ποιοί είμαστε

Το Studioekfrasis είναι ένας επαγγελματικός χώρος που ασχολείται με την Τέχνη του Ήχου. Και η Τέχνη, με την ευρύτερη έννοια, είναι η έκφραση της ανθρώπινης δημιουργικότητας και φαντασίας. Έτσι προέκυψε και το λογότυπο της επιχείρησης.
Το Studioekfrasis άλλαξε διεύθυνση. Οι διαφορετικές ανάγκες και ο συνεχής πειραματισμός μας οδήγησε να προβούμε σε αναγκαίες αλλαγές με στόχο πάντα την ποιοτικότερη συνεργασία με τους πελάτες μας. Το Studioekfrasis βρίσκεται στο Δάσος του Χαϊδαρίου* του Νομού Αττικής, μια ήσυχη περιοχή, μακριά από τη βουή της πόλης.
Ο χώρος αποτελείται από ένα δωμάτιο με ειδική ακουστική, που εξυπηρετεί τόσο κατά τη διαδικασία του recording όσο και αυτή του mixing. Είναι εξοπλισμένος άρτια με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και καλύπτει τις ανάγκες του κάθε μουσικού, ηθοποιού, αφηγητή ή οποιουδήποτε θέλει να ηχογραφήσει ή να επεξεργαστεί τα ηχητικά δεδομένα που ήδη διαθέτει. Η ποιότητα επεξεργασίας εξασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για δημόσια προβολή κάθε εργασίας.
Τα πλεονεκτήματα που οι πελάτες μας λένε ότι προσφέρει το Studioekfrasis είναι η φιλικότητα, η άνεση, η συνεργασία, το ζεστό περιβάλλον, η υπομονή, η επιμονή και η τεχνογνωσία στο ψηφιακό ήχο. Η δεκαετής και πλέον πείρα μας στον τομέα αυτό εγγυάται μια ποιοτική συνεργασία για κάθε πελάτη μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να στείλετε e-mail στο studioekfrasis@mail.com ή να επικοινωνήσετε άμεσα στο κινητό 6972.958.622
Φιλικά,
Μούσης Γιάννης